Искаш ли да организираш рождения ден на детето си бързо и лесно?

Искаш ли да му подариш незабравимо приключение,
което да сподели с приятелите си?

 

Незабравими рождени дни за деца на 10-13 години

 

Научи повече

 

Ако ти си майка на дете на възраст 10-13 години и ти предстои организиране на рождения му ден...

 

Ако основното ти желание е да намериш интересно забавление, а подготовката на празника да не изисква излишни усилия от твоя страна...

 

То това, от което се нуждаеш е място, което да е наистина съобразено с възрастта, интересите и броя на децата. Важно е, обаче, и да можеш да разчиташ за организационната част - без изгубено време в търсене на кетъринг, докупуване на украса, приготвяне на покани и тн.

 

Ние правим точно това - организираме незабравими рождени дни за деца на 10-13 години. Това, което ни отличава е, че двете ни Ескейп стаи са специално за деца на 10-13 години. Сюжетите, загадките и атмосферата са съобразени с интересите на децата и така те се забавляват истински. Също, централното ни местоположение помага на всички гости да стигнат до нас бързо и лесно. Но най-хубавото е, че ние ще се погрижим за всичко необходимо за празнуването на рождения ден при нас и по този начин ти спестяваш време. Какво ще се изисква от теб ли? Да донесеш тортата. И децата :) Но обикновено съдействаме и с тортата.

С времето изградихме и своя формула, с която да гарантираме, че рождения ден на детето ти ще е незабравим (повече за нея можеш да прочетеш тук).

 

 

nashata formula za nezabravim rojden den

Какво е "игра в Ескейп стая"?

 

Това е отборна игра на живо от ново поколение. За един час, влизайки в специално проектирано помещение, децата ще се потопят в завладяваща история. Там ще трябва да се справят с поредица от вълнуващи загадки, ще трябвa да откриват скрити предмети и следи, които малко по малко ще разкрият края на историята и ще ги отведат до изхода на Стаята. При нас загадките са разнообразни и има по нещо за всеки. Двете ни ескейп стаи "Клопката" и "Имало едно време" са с различен сюжет, а това, което ги обединява са забавлението и емоцията, която носят – децата ще трябва да са наблюдателни, да разчитат на слуха си, ще разкодират тайни послания, ще тестват уменията си за комуникация, както и своята сръчност. Може да звучи малко сложно, но създадохме предизвикателствата така, че деца на възраст 10-13 години да успеят да се справят и да им е интересно.

 

За да разгледаш пакетите за рожден ден, кликни тук или се свържи се с нас на 089 736 2333.

 

Ескейп Стая "Имало едно време"


 

Описане на Стаята: По време на играта децата ще бъдат магьосници и докато решават загадки в опит да спасят света, ще правят и развалят магии, ще пътуват във времето и много пъти ще кажат "Уау!". Магическа стая с реалистична атмосфера и тематични предизвикателства.

 

 Ескейп Стая "Клопката"

Загадките, сюжета и атмосферата на играта са адаптирани за деца на 10-13 години. В играта няма изскачащи хора, кръв или подобни елементи, които деца могат да намерят за смущаващи. Ескейп стаята е подходяща за деца, които искат "нещо страшно", което все пак да е подходящо за възрастта им.

Описание на Стаята: Децата ще влязат в ролята на "заложници" и с решаването на всяка загадка и с откриването на всяка нова улика, ще се приближават все повече към изхода и "свободата". Предизвикателствата са разнообразни и изискват участието на целия отбор. Загадките и атмосферата са съобразени с възрастта на участниците. Най-често децата описват преживяването като "Малко страшно, но много готино!".

Цялата история на двете стаи можеш да прочетеш тук.

 

За да разгледаш пакетите за рожден ден, кликни тук или се свържи се с нас на 089 736 2333.

Отзиви от клиенти

Пакети за Рожден ден

 

Пакетите за детски рожден ден, които предлагаме включват различни неща и са с различна продължителност:

ВИП Рожден ден 
- За родители, които искат да подарят на детето си най-пълното забавление - игра и в двете ни Ескейп стаи с включена почерпка.

Рожден ден ПЛЮС
- За родители, които искат да подарят на детето си незабравимо забавление - игра в една Ескейп стая с включена почерпка.

ЕСКЕЙП Рожден ден
- За рождени дни с дълга програма, при които играта в Ескейп стая е част от цялото празненство. Както и за по-големи деца, които искат почерпката да е на друго място.

 

 ВИП
Рожден ден
Рожден ден
ПЛЮС
ЕСКЕЙП
Рожден ден (пон-четв)
Забавления  
Всяко дете играе в Клопката + Имало едно време Клопката или Имало едно време Клопката или Имало едно време
Аниматор, който да се грижи за децата по време на целия празник  
Музика и настолни игри  
Почерпка  
Наем на помещението за почерпка  
Минерална вода, чаши, чинии, вилици, салфетки  
Натурален сок и студен чай  
Пица и Торта от нас или от вас *  
Организация  
Покана за всяко дете - електронна
Снимки от почерпката и ритуала с тортата  
Обща отборна снимка за спомен  
Продължителност 3 часа 2 часа 1 ч 15 мин
Цени
До 12 деца 795 лв 495 лв 30 лв/дете
До 9 деца 635 лв 435 лв 30 лв/дете
До 6 деца 595 лв 385 лв 30 лв/дете

Ако резервираш пакет за 10-12 деца, но на рождения ден дойдат 7-9, ще заплатиш цената за 7-9 деца.

* Почерпката не е включена в цената, можете да я донесете Вие или да я организираме ние (няма такса "сервиз").

 

Резервирай

За да изберем заедно най-подходящите пакет, ден и час, в които детето ти да отпразнува рождения си ден, моля те свържи се с нас на 089 736 2333 /09:00-21:00/ или office@hourescapeforkids.bg

Въпроси

Само за деца на 10-13 години ли са двете ни ескейп стаи?

Краткият отговор е "Зависи". По-дългият отговор е, че създадохме "Имало едно време" и детската версия на "Клопката" с идеята да са най-въздействащи и интересни на деца на точно тази възраст.

От няколкогодишния ни опит забелязахме, че най-често по-малките деца все още предпочитат по-активни занимания (да се гонят, да танцуват, игри с клоуни), които не изискват толкова внимание и ангажираност от тяхна страна. Също така е възможно реалистичната атмосфера на Стаите да ги стресне и макар да знаят, че всичко е игра, да не успеят да се отпуснат и насладят на преживяването.

Младежите на 14-15 години вече започват да имат по-различни интереси, искат да бъдат възприемани по насериозно и могат да решат, че вече са "големи за подобни занимания".

Децата на 10-13 години са на перфектната възраст - вече могат да комуникират добре с връстниците си, умеят да се фокусират върху една цел. От друга страна все още са деца и могат да се забавляват като такива - непринудено и от сърце. Те осъзнават, че това е игра и въпреки това адреналинът им се покачва и се забавляват страхотно.

Ако все пак държите да присъстват по-малки деца (което не препоръчваме), моля свържете се с нас предварително, за да обсъдим по-подробно различните възможности. Имайте предвид, че в случай, че не сме информирани за наличието на по-малки гости, няма да ги приемем в деня на партито.

 

На една локация ли са двете ескейп стаи и помещението за почерпка?

Да, разбира се - ул.Алабин 31!

 

Отбори

Във всяка Ескейп стая могат да играят до 6 деца. Когато са над 6, се разпределят на два отбора – единия играе в едната Ескейп стая, а другият – в другата. Вашето дете, разбира се, ще избере къде да играе. Двата отбора играят едновременно, а след това децата се черпят заедно.

 

Имаме ли място за родители?

Не. В поканите, които ще изработим за теб, ще има упоменати начален и краен час на празника, така че родителите на другите деца да могат да ги оставят и вземат, когато трябва. Освен, че така нямаш ангажимент към останалите родители, децата се чувстват по-спокойни, когато покрай тях няма 5-10 възрастни. Около нас, обаче, има всякакви заведения, така че, ако решиш, лесно можеш да намериш къде да се почерпите, докато изчаквате деца.

Изключение ще направим за теб - като майка на рожденика можеш да присъстваш на ритуала с тортата - обикновено той е в последните 40 минути от рождения ден.

 

Торта и кетъринг

Пицата е винаги е топла и идва навреме - работим с няколко пицарии, които са близо до нас. Също така имаме и договорка с тях определени съставки (гъби, чушки) да могат да бъдат изключени, според предпочитанията на децата. Обикновено цената на една голяма пица от 10-12 парчета е 30-35 лв.

Алтернативно, силно препоръчваме и сладките и солени изкушения на Вики от сладкарско ателие „Cakebox”. Освен, че всичките им къпкейкове, тарталети и бонбони изглеждат фантастично, те са и адски вкусни.

Изборът на торта също оставяме на теб – повечето ни гости отново се доверяват на Ателие “Cakebox, на първо място заради вкуса и външния вид на тортите, но също заради високото качество на влаганите продукти.

 

Адрес

Намираме се на ул. Алабин 31 (виж карта). Мястото е в центъра на града, до нас лесно се стига с градски транспорт (трамвай, тролей, метро) и автомобил. Ако решиш да дойдеш с кола, най-близкия паркинг е на 15 метра от нас, на ъгъла на ул.Цар Калоян и ул. Граф Игнатиев (синя зона).

 

Начин за резервация

Предлагаме пакети с различна продължителност и цена. За да обсъдим кой е най-подходящия за теб и детето ти, моля свържи се с нас на 089 736 2333 /09:00-21:00/.

 

Кои сме ние?

Ние сме Вера и Калоян - партньори в работата и в живота (интервю с нас можеш да прочетеш тук). Открихме ескейп стаите като начин за забавление преди около 5 години и малко след това (всъщност не много малко, отне ни 6 месеца, докато построим "Клопката"), знаехме какво искаме да правим - да зареждаме с настроение - и възрастни, и деца. По начало ескейп стаите са забавление за пораснали, но когато ни посещаваха деца виждахме толкова много вълнение и радост в очите им, че решихме да направим и ескейп стая специално за тях. Освен това вярваме в неформалното обучение, а това е перфектното средство - докато "играят", на децата им се налага да си помагат, да се съсредоточават, да комуникират активно помежду си. Неща, които телефоните и плейстейшъните не позволяват.

 

Детето ми няма рожден ден, но все пак искам да го зарадвам с игра при вас. Възможно ли е?

Да, разбира се. Подаръците са най-хубави, когато са неочаквани. :) Достатъчно е да ни се обадиш на 089 736 2333, за да запазиш час за игра.

Цената за игра (без почерпка) в една от двете ни Ескейп стаи е 30 лв/дете.

 

За кого е това, което предлагаме?

 "Имало едно време" и "Клопката" (детската версия) са подходящи за от 2 до 12 деца на възраст 10-13 години, които искат да прекарат един незабравим празник на ръба на истинското и измисленото.

 

За кого НЕ Е?

Забавлението, което организираме не е подходящо в следните случаи:

- Когато всички деца са под 9 годишна възраст.

- Когато искаш да организираш рожден ден за над 12 деца.

- Когато смяташ, че стандартните занимания като игра в детски клуб, игри на компютър или плейстейшън са достатъчни.

- Когато търсиш някой, който докато трае рождения ден, да е бавачка за деца на 4-5 години. Деца на такава възраст са добре дошли при нас докато трае почерпката с тортата.

В случай, че искаш нещо от горните, ще те помолим да се свържеш с други наши колеги, защото просто няма как да ти помогнем.

 

Ако имаш още въпроси или искаш да запазиш час, свържи се с нас на 089 736 2333 или office@HourEscapeForKids.bg

 

Благодарим ти!

 

Карта

Адрес:
София, ул. Алабин №31, ет.1
Виж карта

Телефон:
089 736 2333

Работно време:
Всеки ден 09:00 - 21:00
След предварителна уговорка