Търсачи на съкровища

Търсачи на съкровища

Търсачи на съкровища - един незабравим рожден ден!

 

"Говори се, че преди много години живял неизмеримо богат човек. Той нямал наследници и завещал всичко на своя градинар. Но градинарят бил скромен и скрил съкровището на тайно място. Страхувал се то да не попадне в ръцете на недостойни хора, затова преди да си отиде от този свят, оставил карта и поредица от загадки, които да отведат само най-смелите до това богатство..."

 

Така започва всичко...всяко дете получава специално изработен свитък-покана, който ще разпали въображението, любопитството и жаждата му за приключения!

 

Какво ще се случи?

В деня на рождения ден ние ще подготвим всичко още преди гостите да са дошли. След като всички се съберат, играта може да започне. Ще разделим децата на отбори и всеки отбор ще получи чувалче с различни принадлежности, нужни за играта. И така решаването на загадки започва...

Ние решихмме състезателния елемент да е застъпен само донякъде, а намирането на съкровището да е възможно само, когато всеки отбор разреши всичките си загадки. Общата цел сплотява децата и опита ни досега показа, че те искат да си помагат, когато някой се затрудни или забави. :)

Какво се изисква от Вас?

От Вас се иска единствено да се свържете с нас, за да уточним ден и час на събитието и да ни дадете имената на гостите, за да подготвим покани.

Къде ще се случи?

Навсякъде, където има достатъчно място за игра - у дома, в градината, в заведение, в парка или на друго избрано от Вас място.

Често задавани въпроси