Търсачи на съкровища - един незабравим рожден ден!

 

"Говори се, че преди много години живял неизмеримо богат човек. Той нямал наследници и завещал всичко на своя градинар. Но градинарят бил скромен и скрил съкровището на тайно място. Страхувал се то да не попадне в ръцете на недостойни хора, затова преди да си отиде от този свят, оставил карта и поредица от загадки, които да отведат само най-смелите до това богатство..."

 

Така започва всичко...всяко дете получава специално изработен свитък-покана, който ще разпали въображението, любопитството и жаждата му за приключения!

 

Какво ще се случи?

В деня на рождения ден ние ще подготвим всичко още преди гостите да са дошли. След като всички се съберат, играта може да започне. Ще разделим децата на отбори и всеки отбор ще получи чувалче с различни принадлежности, нужни за играта. И така решаването на загадки започва...

Ние решихме състезателния елемент да е застъпен само донякъде, а намирането на съкровището да е възможно само, когато всеки отбор разреши всичките си загадки. Общата цел сплотява децата и опита ни досега показа, че те искат да си помагат, когато някой се затрудни или забави.

Какво се изисква от Вас?

От Вас се иска единствено да се свържете с нас, за да уточним ден и час на събитието и да ни дадете имената на гостите, за да подготвим покани.

Къде ще се случи?

В парка и пешеходните площи около Народен Театър "Иван Вазов" или около НДК. Играта не включва пресичането на улици,

Колко време продължава играта?

В зависимост от големината и броя на отборите, както и средната възраст на децата, самата игра продължава 1 - 1,5 часа.

Какво е съкровището?

Сандъче със шоколадови монети, скрито така, че само при решени загадки на всички отбори може да бъде открито.

За колко деца е подходяща играта?

Няма ограничение в броя деца, но ние Ви препоръчваме да са между 6 и 20. В зависимост от броя на децата, ние ще ги разделим на отбори, като във всеки отбор е добре да има не повече от 4 деца. Така всички деца ще са еднакво ангажирани със загадките, няма да си пречат и ще се забавляват. :)

Колко големи трябва да са децата?

Загадките са направени за деца между 8 и 11 годишна възраст. Разбира се, могат да се включат както по-малки, така и по-големи деца, но е хубаво по-голямата част от тях да са в тази възрастова категория.

Колко струва?

Цената е 30 лв/дете.

Как да запазя рожден ден?

Обадете ни се на 0888 325 566.