Нашият екип

Нашият екип - фактор №2 от нашата Формула за незабравим рожден ден! Запознай се с хората, които се грижат за децата и правят партито незабравимо!

 

Ренета

Здравейте! Казвам се Рени и уча корейски език в СУ „Свети Климент Охридски".

Проявявам голям интерес към източната култура не само на Корея, но и на Япония. Много хора ме питат за бъдещата ми професионална реализация и честно казано не мога да им отговоря с увереност. Сърцето ме влечеше натам и реших да го послушам, за което никога не съжалявам. Обичам и видео игри, така че, деца, бъдете готови да си премерим знанията! :) Щастлива съм от това, че се появи тази възможност да работя в Hour Escape For Kids, защото всеки ден е весел и необикновен. Обичам да комуникирам с децата, защото искам те да знаят, че са чути, че тяхното мнение и виждане е оценено. Радвам се, когато си тръгват с усмивка и много щастливи спомени. Въпреки малкото прекарано време заедно, много се надявам да сме едно добро влияние за тях и да направим деня на някое момиченце или момченце по-хубав!

 

 

Себиле

Името ми е Себиле, но всички ми казват Себи.

На 21 години съм и уча Английска филология с учителска специализация. Мечтата ми е да съм като преподавателите, които са били така ключови в моя живот. Тези, които са ме подкрепяли на всяка крачка и са ми отворили очите за толкова много важни, но и красиви неща. Работата в Hour Escape For Kids ми помага да усъвършенствам уменията нужни за това, докато се занимавам с неща, които обожавам - деца и загадки. Работата с деца ми харесва, защото е изпълнена с много силни емоции - любов, грижа, смях. Няма скучни моменти и еднакви дни. Да видиш пламъка на вълнението и радостта в очите на дете е едно от най-вълшебните чувства на света и може да превърне всеки лош ден в прекрасен. В свободното си време обичам да чета (особено фентъзи). Няма нищо по-хубаво от това да се сгушиш на топло с добра книга след приятен работен ден.

 

Ива

Казвам се Ива, на 19 години съм и уча "История". Трите качества, които най-много ми помагат в работата санмоят позитивизъм, любовта ми към децата и умението ми да говоря на един език с тях. Благодарение на работата си се запознавам с много различни деца, всяко от които ме учи на нещо ново, дали от живота, дали за някоя нова джаджа, но също така контакта с различни хора ми позволява да развивам лични качества. Обожавам да танцувам. Имам много мечти, определено може да се каже, че никога не свършват. Една от най-големите ми мечти е да пътувам до колкото се може повече места в света. Следващи дестинации, които съм планирала в списъка си са: Украйна, Испания, Шотландия, Италия, Египет, като наскоро си сложих цел след две-три години да посетя карнавала в Рио де Жанейро. Друга моя мечта е да науча, колкото се може повече езици (съвременни и древни), като засега в списъка ми за изучаване са: руски и латински (които съм учила, но трябва да развия), старогръцки, испански, италиански. Също така много бих искала да се науча да чета египетски йероглифи. Ако имах повече време определено щях да се запиша на още уроци по танци като например латино, народни танци или класически балет.

 

Диди

Здравейте! Казвам се Диди, приятно ми е да се запознаем (в момента онлайн, но нямам търпение и на живо :) ). В момента уча журналистика. Смятам, че трите качества, които ми помагат най-много в работата са моите организираност, търпение и отговорност. Изискват се постоянно и нямаше да мога да се справя без тях. В работата ми в Hour Escape For Kids най-много ми харесва това, че общувам с много хора. Хоби/интереси : Фен съм на филмите на Марвел, но и много обичам да се грижа за животни.

Мечтая да обиколя максимален брой места по света.