Нашият екип

Нашият екип - фактор №2 от нашата Формула за незабравим рожден ден! Запознай се с хората, които се грижат за децата и правят партито незабравимо!

 

Диляна

Казвам се Диляна, на 23 години съм и уча последна година Социални дейности.

Това, което най-много харесвам в работата ми в Hour escape е да виждам радостта, изписана на лицата на нашите клиенти. За тази цел смятам, че помагат моята позитивна нагласа, доброто настроение и искреното ми желание клиентите ни да се забавляват.

Мечтая да обиколя света.

 

 

Антония

Казвам се Антония, но приятелите ми викат Тони, на 20 години съм.

Уча “Звукорежисура, звуков и медиен дизайн” в НМА “Проф. Панчо Владигеров”. Вярвам, че това, което ме прави добра в работата ми са моята прецизност, старание и общителност. Освен това съм винаги позитивно настроена. Какво ми харесва най- много в работата ми: рядко поглеждам часовника си, времето просто минава неусетно, защото е нещо, което правя с удоволствие. Освен музиката, едни от най-големите ми страсти са киното и пътуването по света.

Мечтая да посетя, колкото се може повече места, да науча, колкото се може повече неща и да се срещна, с колкото се може повече интересни хора.

 

Ива

Казвам се Ива, на 19 години съм и уча "История". Трите качества, които най-много ми помагат в работата санмоят позитивизъм, любовта ми към децата и умението ми да говоря на един език с тях. Благодарение на работата си се запознавам с много различни деца, всяко от които ме учи на нещо ново, дали от живота, дали за някоя нова джаджа, но също така контакта с различни хора ми позволява да развивам лични качества. Обожавам да танцувам. Имам много мечти, определено може да се каже, че никога не свършват. Една от най-големите ми мечти е да пътувам до колкото се може повече места в света. Следващи дестинации, които съм планирала в списъка си са: Украйна, Испания, Шотландия, Италия, Египет, като наскоро си сложих цел след две-три години да посетя карнавала в Рио де Жанейро. Друга моя мечта е да науча, колкото се може повече езици (съвременни и древни), като засега в списъка ми за изучаване са: руски и латински (които съм учила, но трябва да развия), старогръцки, испански, италиански. Също така много бих искала да се науча да чета египетски йероглифи. Ако имах повече време определено щях да се запиша на още уроци по танци като например латино, народни танци или класически балет.

 

Диди

Здравейте! Казвам се Диди, приятно ми е да се запознаем (в момента онлайн, но нямам търпение и на живо :) ). В момента уча журналистика. Смятам, че трите качества, които ми помагат най-много в работата са моите организираност, търпение и отговорност. Изискват се постоянно и нямаше да мога да се справя без тях. В работата ми в Hour Escape For Kids най-много ми харесва това, че общувам с много хора. Хоби/интереси : Фен съм на филмите на Марвел, но и много обичам да се грижа за животни.

Мечтая да обиколя максимален брой места по света.